Vippe-extensions

Oppnå den perfekte maskara-effekten med klassisk vippe extensions!
Det legges én og én extenions på dine egne naturvipper. Lengde og bøy tilpasses etter ønske fra deg som kunde.
Vi anbefaler å vedlikeholde med påfyll hver 3-4 uke.

Ønsker du mer fylde og volum er volum vippeextensions perfekt for deg!
Om man ønsker mye fylde og volum kan vi legge flere tynnere vippehår på hver av dine egne natur vipper. Volumvipper er fint for deg som har lit vipper fra naturens side også, da bruker vi volumvipper for å få en tettere rekke med vipper. Vi tilpasser resultat etter ønske fra deg.
Vi anbefaler å vedlikeholde med påfyll hver 3-4 uke.

16.11.201612:31 Liss Marie Jakobsen

Priser

Klassiske vipper

 • Klassiske vipper - Nytt sett
  kr 1800,-

 • Touch up 30 min
  kr 450,-

 • Påfyll 45 min
  kr 650,-

 • Påfyll 60 min
  kr 800,-

Volum vipper

 • Volumvipper Nytt sett
  kr 2100,-

 • Touch up 30 min
  kr 450,-
 • Volum påfyll 45 min
  kr 650,-

 • Volum påfyll 60 min
  kr 850,-

Fjerning av extenions

 • Fjerning av vipper
  kr 300,-

Fordelene ved vippe-extensions
Disse falske vippene gjør maskara helt overflødig. Du kan praktisk talt stå opp og føle deg fiks ferdig sminket. Perfekt på ferie, perfekt for deg som er maskara-avhengig, perfekt for deg som føler at ansiktet ikke er "på" før maskaraen er på. De falske vippene sitter ikke like lenge som dine egne øyevipper. Normalt har øyevippene en vekstfase på ca 6-8 uker. Bak dine egne vippehår, ligger det nye, klare til å vokse ut. Disse "skyver" vippehårene dine sakte ut, til de faller av. Vanligvis trenges det påfyll etter tre-fire ukers tid. Noen trenger påfyll oftere, mens andre kan vente 5-6 uker.

RISIKO! 
Ved alle behandlinger på huden finnes det en vis risiko for infeksjoner, blødninger, allergiske reaksjoner og lignende. 

Spør behandleren din hva tjenesten innebærer og informer oss uoppfordret om forhold hos deg som kan gi økt fare for smitte og som kan begrunne utvidede hygienske tiltak. Dette gjelder spesielt ved nedsatt infeksjon- og immunforsvar grunnet diabetes og andre sykdomer.
Vi har etablerte faste rutiner for å hindre smitte og sykdom, men er du usikker på om du kan motta behandlingen, rådfør deg hos din lege før timen.

Vi ber kundene å unngå å ta på behandlingsområder i noen timer etter behandlingen for å unngå å bringe bakterier inntil huden. Dette kan forårsake infeksjoner.

Vi anbefaler å bruke SPF i noen dager etter alle behandlinger på kroppen, spesielt i ansiktet, hals og décolte fordi huden kan bli mer sensitiv for UV-stråler.
Selv om det er vinter eller overskyet trenger UVA-strålene igjennom skylaget året rundt. Mange lyskilder vi bruker innendørs gir også UV stråling.