Bryn & vipper

Vi tilbyr farging av både vipper og bryn, vippeløft og brynslaminering. Vi tilbyr også semi-permanent make-up av bryn.

VIPPE EXTENSIONS

 • Nytt sett klassisk
  kr 1400,-

 • Nytt sett mix
  kr 1500,-

 • Nytt sett volum
  kr 1600,-

 • Påfyll 60 min
  kr 900,-

 • Påfyll 45 min
  kr 700,-

 • Påfyll 30 min
  kr 540,-

FORMING OG FARGING

Det er enkelt, praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Vi farger dine bryn og vipper med hudvennlige fargestoffer tilpasset din egen hår- og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen blekner noe tidligere avhengig hårtype. Vi bruker voks og pinsett for å forme og rydde opp brynene

 • Forming av bryn
  kr 350,-

 • Forming og farging av bryn
  kr 450,-

 • Farging av bryn
  kr 250,-

 • Farging av vipper
  kr 350,-

 • Forming og farging av vipper og bryn
  kr 595,-

VIPPELØFT & BRYNSLAMINERING

Vippeløft er en behandling som gjør at du får bøy/løft på vippene, og dette varer i ca. 6 uker. Vippene ser lengre ut, du får et mer åpent blikk og det gir en «mascara-effekt»

Brynslaminering er en ny behandling som gir brynene en løftet look og får strie hår til å legge seg pent på plass. Ypperlig for deg som har brynshår som vokser i «feil» retning, eller deg som vil ha en mer løftet, fyldig og fluffy look. Denne behandlingen inkluderer også farging og forming av bryn.

 • Brynslaminering m/farge
  kr 800,-
 • Vippeløft m/farge
  kr 850,-

 • Vippeløft
  kr 750,-

SEMIPERMANENT TATOVERING/OMBRÈ POWDER BROWS

 • Ombré Powder Brows
  (1x hovedbehandling og 1x korrekturbehandling etter 6 uker er inkludert i prisen)
  kr 4900,-

 • Ombrè Powder Brows Påfyll
  kr 2900,-

OMBRÈ POWDER BROWS

For deg som vil ha et mer varig resultat på brynene og vil våkne opp med perfekte bryn hver dag har vi en behandling som heter Ombré Powder Brows. Dette er en form for permanent makeup, som gir et mykt "pudrete" resultat. Ett påfyll innen 6 uker er inkludert i prisen, og deretter trenger du å friske opp fargen ca. hvert 1-5 år, alt etter behov og hudtype, men årlig påfyll anbefales for finest mulig effekt.

Fargen, formen og tykkelsen velges ut fra ditt utgangspunkt, din ansiktsstruktur og ditt ønske. Du kan få en svært naturlig look eller en sterkere mer definert look. Vi kommer fram til en enighet sammen, og vi tegner opp brynene som du får godkjenne formen før vi setter i gang.

Ikke voks/ta laser/kjemisk peel/retinol minst 2 uker før og minst 4 uker etter behandling. Om du går på medisiner du er usikker på om kan ha en innvirkning ber vi deg få dette godkjent av legen din på forhånd. Om du er gravid/ammende, har en aktiv infeksjon i huden, har åpne sår, er allergisk mot noen av ingrediensene i produktene eller i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin kan vi ikke utføre behandlingen.

 

Påfyllsprisen gjelder kun kunder som fikk sin første behandling hos vår terapeut Jenny, og er som regel nødvendig å gjøre med 1-5 år mellomrom. 


RISIKO! 

Ved alle behandlinger på huden, føtter, negler og kropp finnes det en vis risiko for infeksjoner, blødninger, allergiske reaksjoner og lignende. 

Spør behandleren din hva tjenesten innebærer og informer oss uoppfordret om forhold hos deg som kan gi økt fare for smitte og som kan begrunne utvidede hygienske tiltak. Dette gjelder spesielt ved nedsatt infeksjon- og immunforsvar grunnet diabetes og andre sykdomer.
Vi har etablerte faste rutiner for å hindre smitte og sykdom, men er du usikker på om du kan motta behandlingen, rådfør deg hos din lege før timen.

Vi ber kundene å unngå å ta på ansiktet (eller andre behandlingsområder) i noen timer etter behandlingen for å unngå å bringe bakterier inntil huden. Dette kan forårsake infeksjoner.

Vi anbefaler å bruke SPF i noen dager etter alle behandlinger på kroppen, spesielt i ansiktet, hals og décolte fordi huden kan bli mer sensitiv for UV-stråler.
Selv om det er vinter eller overskyet, trenger UVA-strålene igjennom skylaget året rundt. Mange lyskilder vi bruker innendørs gir også UV stråling.