Dermapen 4

DermaPen er en automatisert mikronål behandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg. Behandlingen øker absorberingen av aktive ingredienser til epidermis. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi og med liten nedetid.

Ved at huden beskytter oss mot ytre påkjenninger beskytter den oss også mot produkter vi påfører. En sunn og frisk hud vil ikke "slippe inn" mer enn 0,5 % av dine produkters virkestoffer. Det er derfor veldig godt å perforere huden med mikronåler for å øke opptaket av virkestoffer. Dermapen TM er en korrigerende behandling som skaper mikrokanaler i hudens matrise. Ved bruk av patentert teknologi glir Dermapen TM over huden for å stimulere kroppens egen naturlige sårhelings respons.
Dermapen TM behandlinger er raske, effektive og kan gi resultater etter bare en behandling. Basert på dine utfordringer, kan terapeuten anbefale en serie behandlinger for optimalt resultat. En autorisert DermapenTM klinikk bruker kun originale Dermapen TM enheter og produkter, i tillegg til at behandlingen gjennomføres av en DermapenTM utdannet behandler. 

DermaPen kan bidra til å:

  • Oppstramme huden
  • Redusere hyperpigmenteringer
  • Redusere akne-arr
  • Redusere fine linjer og rynker
  • Forminske store porer
  • Redusere og myke opp strekkmerker
  • Redusere kirurgiske og traumatiske arr
  • Gi en ny glødende hudoverflate

Selve behandlingen utføres ved å gli DermaPen 4 over huden, hvor 16 nåler penetrerer huden ca. 120 ganger per sekund og har en justerbar nåldybde fra 0,20 mm til 3,0 mm, avhengig av hvilket område som skal behandles og målsetningen med behandlingen. Selve stikkene stimulerer hudens vekstfaktorer i de forskjellige hudlagene, i tillegg til å øke penetrasjonsgraden for serumer man påfører med opptil 80%.

Behandlingen inkluderer grundig rens, desinfisering, behandling med DermaPen 4 på ansikt og hals, kjemisk peel, infusjon av aktive serum produkter tilpasset din hud. Deretter påføres en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske. Behandlingen avsluttes med en reparerende krem og solbeskyttelse.  
Behandlingen tar 45-60 min og koster kr 2 500.

Vi ser veldig gode resultater etter bare en behandling. 
Ønsker du mer langvarende resulatater, anbefaler vi serie av 3-4 behandlinger. Prisen blir da kr 2000 for oppfølgende behandlinger med 4-6 uker mellomrom.

FORHOLDSREGLER 

Din helsetilstand, medisinbruk, kosttilskudd og din livsstil kan påvirke Dermapen TM behandlingen. Alle pasienter må fylle ut et DermapenTM helse- og samtykkeskjema før behandling for vurdering av behandleren. Hvis du er utsatt for herpes simplex (forkjølelsessår), anbefales det å ta eller bruke en målrettet profylakse, for eksempel acyclovir, for å forhindre et mulig utbrudd. For solbrune til mørke hudfarger eller hud som er utsatt for postinflammatorisk hyperpigmentering, anbefales det å bruke et melaninhemmende hudregime i minst 2 uker før en Dermapen TM behandling. Dermapen TM anbefaler å bruke DP Dermaceuticals Brite LiteTM to ganger daglig. 

Hvordan vil huden se ut etter behandlingen?
Avhengig av ditt ønske og målsetning med behandlingen, vil du som minimum være warm og rød lik en solbrent hud og de neste 12 timene. Litt kløe, som er et tegn på at huden stimuleres, vil du oppleve resten av dagen. Rødmen avtar betraktelig dagen etter og du kan foreta deg dine normale aktiviteter.

ETTERBEHANDLING FOR INVASIVE BEHANDLINGER (Blodrespons) 

Etter endt behandling, skal du unngå å ta på huden de første 2 timene. Du kan først vaske huden og dusje etter 12 timer. Påfølgende morgen kan du kun vaske og anvende godkjente hudpleieprodukter. Bruk ikke sminke eller make-up børste de 2 etterfølgende dagene etter behandlingen. Under sårhelingsprosessen kan det oppstå mindre kløe, elveblest, flassing eller rødhet. Hvis symptomene vedvarer, kan du ringe oss. Ikke plukk, klem eller irriter under sårhelingsprosessen. Unngå følgende aktiviteter i opptil 2 dager etter en DermapenTM behandlingen: 

• Direkte ultrafiolett eksponering (sol og solarier) • Intensiv kondisjon eller styrketrening
• Ekstra varmt dusj, bading, spa eller badstue
• Spray eller selvbruning
• Svømming i klor basseng eller i havet
• Tatovering (inkludert kosmetisk tatovering)
• Ytterligere kliniske behandlinger (inkludert, men ikke begrenset til): mikrodermabrasjon, laser, intenst pulserende lys, kjemisk peeling, muskelavslappende injeksjoner og fillere) unngås i opptil to uker. 

Viktige hjemmerutiner
Resulater av behandlinger forsterkes betraktelig ved bruk av riktige produkter hjemme. På Dermika Salon valgte vi å bruke medisink hudpleieserie fra amerikanske PCA. Vi har veldig god erfaring med denne serien og anbefaler deg gjerne virkningsfulle produkter for hjemmebruk.

Som et minimum, MÅ man bruke dagkremmed SPF 25 i 2-3 uker etter behandlingen fordi huden blir mer sensitiv mot UV stråler. Vi anbefaler å bruke dagkrem eller make-up med SPF hele året, selv om i vinteren og mørketiden, fordi det finnes mange flere UV-lys enn bare solen. Man bremser aldringsprosesser og forebygger mange skader i huden ved å beskyte den.

Ønsker man å oppnå gode resultater på hudutfordringer, anbefaler vi å investere i en effektiv serum som anvendes på ren hud, før kremer. De jobber på cellenivå i motsetning av kremer som ligger utpå og fukter/beskyter huden vår.