Dermapen 4

DermaPen er en automatisert mikronål behandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg. Behandlingen øker absorberingen av aktive ingredienser til epidermis. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi og med liten nedetid.

Ved at huden beskytter oss mot ytre påkjenninger beskytter den oss også mot produkter vi påfører. En sunn og frisk hud vil ikke "slippe inn" mer enn 0,5 % av dine produkters virkestoffer. Det er derfor veldig godt å perforere huden med mikronåler for å øke opptaket av virkestoffer.

DermaPen kan bidra til å:

  • Oppstramme huden
  • Redusere hyperpigmenteringer
  • Redusere akne-arr
  • Redusere fine linjer og rynker
  • Forminske store porer
  • Redusere og myke opp strekkmerker
  • Redusere kirurgiske og traumatiske arr
  • Gi en ny glødende hudoverflate

Selve behandlingen utføres ved å gli DermaPen 4 over huden, hvor 16 nåler penetrerer huden ca. 120 ganger per sekund og har en justerbar nåldybde fra 0,20 mm til 3,0 mm, avhengig av hvilket område som skal behandles og målsetningen med behandlingen. Selve stikkene stimulerer hudens vekstfaktorer i de forskjellige hudlagene, i tillegg til å øke penetrasjonsgraden for serumer man påfører med opptil 80%.

Behandlingen inkluderer grundig rens, desinfisering, behandling med DermaPen 4 på ansikt og hals, kjemisk peel, infusjon av aktive serum produkter tilpasset din hud. Deretter påføres en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske. Behandlingen avsluttes med en reparerende krem og solbeskyttelse.  
Behandlingen tar 45 min og koster kr 2 500.

Vi kan forsterke resultater og intesitet av behandlingen ved å påføre retinol peel etter mikronål behandlingen. Retinol øker betraktelig hudens avflassing og cellefornyelsen.
Med 4-6% retinol kjemisk peel (i tilleg), tar behandlingen 60 min og koster kr 3 200 (ordinært kr 4500)

Vi ser veldig gode resultater etter bare en behandling.
Ønsker du mer langvarende resulatater, anbefaler vi serie av 3-4 behandlinger. Prisen blir da kr 1900 for oppfølgende behandlinger med 4-6 uker mellomrom.

Hvordan vil huden se ut etter behandlingen?
Avhengig av ditt ønske og målsetning med behandlingen, vil du som minimum være warm og rød lik en solbrent hud og de neste 12 timene. Litt kløe, som er et tegn på at huden stimuleres, vil du oppleve resten av dagen. Rødmen avtar betraktelig dagen etter og du kan foreta deg dine normale aktiviteter.

Viktige hjemmerutiner
Resulater av behandlinger forsterkes betraktelig ved bruk av riktige produkter hjemme. På Dermika Salon valgte vi å bruke medisink hudpleieserie fra amerikanske PCA. Vi har veldig god erfaring med denne serien og anbefaler deg gjerne virkningsfulle produkter for hjemmebruk.

Som et minimum, MÅ man bruke dagkremmed SPF 25 i 2-3 uker etter behandlingen fordi huden blir mer sensitiv mot UV stråler. Vi anbefaler å bruke dagkrem eller make-up med SPF hele året, selv om i vinteren og mørketiden, fordi det finnes mange flere UV-lys enn bare solen. Man bremser aldringsprosesser og forebygger mange skader i huden ved å beskutte den.

Ønsker man å oppnå gode resultater på hudutfordringer, anbefaler vi å investere i en effektiv serum som anvendes på ren hud, før kremer. De jobber på cellenivå i motsetning av kremer som ligger utpå og fukter/beskyter huden vår.