Botox

Botox mot mimikk-rynker (reduserer sammentrekningen av muskler). Resultatene varer fra 3-6 måneder.

  • 3 områder (hele ansiktet)
  • 1 område (sinna-rynke)
  • 1 extra fix (inntil 14 dager etter)
  • Svette behandling u/armene m/botox
  • Svettebehandling føtter m/botox
     

Hva er Botox?

Botox er en reseptbelagt medisin som blir injisert i musklene og blokkere nerveimpulser. Dette reduserer muskel aktivitet som forårsaker linjer. Behandlingen brukes til å forbedre utseendet av moderate til dypere fine linjer og andre små muskler. Botox administreres av helsepersonell som en enkel, ikke-kirurgisk behandling hos personer fra 18 til 65 år. Behandlingen virker for en kort periode (midlertidig).

Hvorfor
Botox er en effektiv behandlingsform av rynker og små muskler. Områder som behandles er moderat til dype linjer mellom bryn, heving av bryn, ukontrollert blunking, late øyne og linjer som oppstår ved øynene. Behandlingen brukes i tillegg for å hindre svette og har også positiv effekt på migrene. Botox vil også fjerne tanngnisning, tannkjøttsmil og røykelinjer. 

Hvordan
Behandlingen utføres ved at en liten mengde fortynnet botulinumtoksin blir injisert som muliggjør kontrollert svekkelse av muskler.
Botoxen begynner å virke 2-4 dager etter behandlingen og det tar 1-2 uker før man oppnår full effekt.
Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet så mye som mulig den første dagen etter behandling. Men ikke gni eller masser det behandlede området, da dette kan medføre at Botox sprer seg til nærliggende muskler, og kan inaktiveres for en tid. Etter behandlingen bør man ta det med ro, men det går ikke utover tilstanden til å kjøre bil eller lignende. Gravide og ammende skal ikke behandles med botox.

Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger. Du kan oppleve en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen.

Hvor lenge
Ved behandling av botox vil det alltid være individuelle tilpassinger av hvor mange injeksjonene som settes.

Varigheten er individuell, men i gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å optimal effekt, vedlikeholdes behandlingen 2-3 ganger pr år.

Vi benytter oss av markedslederen Botox fra Allergan.

Behandlingen tar ca 15 minutter.