Microneedling med Dr Pen

Dr. pen priser:

 • 1. behandling
  kr  1 900
 • Påfølgende behandlinger i seriekr 1700

Dr. pen har gode resultater mot:

 • Linjer/rynker
 • Arr
 • Acnearr
 • Store porer/grov hudstruktur
 • Pigmentforandringer
 • Strekkmerker
 • Brannskader

Hvorfor denne behandlingen?

Visste du at ved langvarig bruk av gode produkter og behandlinger minsker hudens opptak av virkestoffer?

Dette skyldes at hudens beskyttelsessystem øker i takt med at huden blir sunn, elastisk og tykk. Ved at huden beskytter oss mot ytre påkjenninger beskytter den oss også mot produkter vi påfører.

En sunn og frisk hud vil ikke "slippe inn" mer enn 0,5 % av dine produkters virkestoffer. Det er derfor veldig godt å perforere huden med microneedling for å øke opptaket av virkestoffer.


Hva gjør behandlingen?

Dr Pen er en avansert form for micro-needling, som er både mer effektiv og mer skånsom for den som bli behandlet enn den tradisjonelle micro-needle rullen. Dette er en ny generasjon, meget effektiv behandling som gir fantastiske resultater.

Dr.Pen penetrerer huden ca. 90 ganger i sekundet, og har en justerbar nåledybde fra 0,25 mm. og trinnvis opp til 2,5 mm. Dette gjør at man i en og samme behandling kan behandle med forskjellige nåledybder etter hvilke områder på huden man behandler, eller avhengig av hva slags problem som skal behandles. Behandlingen setter i gang en økt produksjon av kollagen og elastin i huden, da behandlingen simulerer en «hudskade».

Behandlingen og resultatene

Vi begynner behandlingen med grundig rens og desinfisering av huden. Deretter påfører vi virkningsfulle produkter tilpasset din hud og glir de 12 sterille, mikronåler over ansiktet og hals. Terapeuten kan velge å bruke kjemisk peeling til slutt av behandlingen for å forsterke avflassing og dybde av behandlingen. Vi avslutter med serum og kremer tilpasset hudensbehov.


Behandlingen er forbundet med lite smerter, og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter. Huden vil være rosa, lik en solbrent hud, i 1-2 dager og noe "ruglete" mens den leges.

Resultatene vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandling. Hudens overflate vil, pga den kraftige collagen-produksjonen, øke i tykkelse og elastisitet samt redusere fine linjer og rynker. For mer langvarende resultater anbefaler vi å ta serie av behandlinger med 4-6 uker mellomrom.
Behandlingen gir også gode resultater på akne arr. Akne-bakterier forårsaker tap av hudceller (hull i huden) og ugjevn hudtone. Man må være forberedt på at behandlinger som skal stimulere ny hud produksjon, skal utføres i serie som gjenntas regelmessig for å oppnå gode resultater på arr.

Resulater av behandlinger forsterkes betraktelig ved bruk av riktige produkter hjemme. På Dermika Salon valgte vi å bruke medisink hudpleieserie fra amerikanske PCA. Vi har veldig god erfaring med denne serien og anbefaler deg gjerne virkningsfulle produkter for hjemmebruk.