Botox, fillere og blodkar

Disse medisinske behandlinger utføres av legen Dr. Alexsander Olsen

10.09.202022:19 Joanna Skowron

Fillere

Behandlingen brukes til å gjenopprette hudens volum, slette rynker og folder i ansiktet, og gjenvinne leppenes utseende. Fillere er en form for «liquid facelifts» som gir mye av den samme effekten som ansiktsløft, men uten kirurgi. Behandlingen tar bare mellom 15 og 30 minutter, og fungerer ved å gjøre injeksjoner i huden eller leppene med svært tynne nåler.

Fillere brukes også til å tilføre huden mer fuktighet takket være hyaluronsyremolekyler som er svært like kroppen sin egen hyaluronsyre. Sammen med elastin og kollagen er hyaluronsyre viktige komponenter i hudens bindevev, og hyaluronsyren trekker til seg og binder vann, noe som bidrar til å opprettholde effekten i opptil ett år.

Det er klinisk dokumentert at Juvéderm-serien vår lege bruker, reduserer aldringstegn og gjenfukter huden på en effektiv måte, og serien er derfor et populært valg ved behandling av linjer og rynker. Mer om fillere her

Botox

Botox er en effektiv behandlingsform av rynker og små muskler. Områder som behandles er moderat til dype linjer mellom bryn, heving av bryn, ukontrollert blunking, late øyne og linjer som oppstår ved øynene. Behandlingen brukes i tillegg for å hindre svette og har også positiv effekt på migrene. Botox vil også fjerne tanngnisning, tannkjøttsmil og røykelinjer.

Botox er en reseptbelagt medisin som blir injisert i musklene og blokkere nerveimpulser. Dette reduserer muskel aktivitet som forårsaker linjer. Behandlingen brukes til å forbedre utseendet av moderate til dypere fine linjer og andre små muskler. Botox administreres av helsepersonell som en enkel, ikke-kirurgisk behandling hos personer fra 18 til 65 år. Behandlingen virker for en kort periode (midlertidig). Mer om botox her

Blodkar

Har du plager med sprengte blodkar på leggene, har vi mulighet til å behandle disse med injeksjon av et stoff som får blodkarene til å trekke seg sammen og på sikt forsvinne. Dette kalles sklerosering.
Vi injiserer da inn i det aktuelle området og i løpet av noen dager vil blodårene trekke seg sammen og etterhvert forsvinne. Pris per behandling: kr 4380,-

Det er viktig at man først får en konsultasjon for å se om blodårene kan behandles, og man må planlegge litt. Man må regne med ca 3 behandlinger. Det er også viktig at man har med seg støttestrømper for å få maksimum effekt ut av behandlingen. 

Sprengte blokar i ansiktet kan behandles med laser eller IPL (intensiv pulserende lys).

filere
, click to open in lightbox
botox
, click to open in lightbox
Joanna Skowron
blodkar
, click to open in lightbox