Våre leverandører

22.11.201612:28 Liss Marie Jakobsen

PCA Skin - Medisinsk hudpleie

PCA Skin® har vært og en betrodd innovatør i utviklingen av høyeffektive profesjonelle behandlinger og daglige pleieprodukter. Visjonen er å forbedre folks liv ved å tilby resultatorienterte hudpleieløsninger på bakgrunn av vitenskap og til det beste for din huds helse.

Dermika Salon & Spas terapeuter er opplært og sertifisert av PCA SKIN.

Dermika - Veletablert hudpleiemerke fra Polen

Kjernen i Dermikas er å skape moderne høyteknologiske hudpleieprodukter som tillater kvinner å uttrykke sin naturlige skjønnhet hver dag. Dermika utvikler og produserer omfattende hudpleieserier designet spesielt for profesjonelle behandlinger i hudpleiesalonger og har et stort nettverk av autoriserte forhandlere over hele Europa.

Jane Iredale - Mineral makeup

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, og er produsert uten vanlige fyllstoff, bindemiddel, kjemiske fargestoff eller konserveringsmiddel. Den dag i dag er jane iredale en av de reneste mineralmakeupseriene på markedet, og produktene er kjent blant makeupartister så vel som hudterapeuter for sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.

Gehwol - GEHWOL har drevet forskning og utvikling av fotpreparater siden 1800-tallet.

I året 1868 overtok drogerihandleren Eduard Gerlach kolonialvareforretningen, som ligger i Lübbecke i det tyske fylket Westfalen, etter sin far Ludwig, og utvidet den med en "drogehandel". Med sitt drogeri - den gangen det første i området - etablerte Eduard Gerlach basisen for et blomstrende familieforetak som er internasjonalt anerkjent og som, med merke GEHWOL, er blitt til et synonym for fotpleie. Eduard Gerlach gjelder som pionér innen den moderne fotpleien - med rette, ettersom han utviklet den første industrielt fremstilte salve med forebyggende og lindrende virkning ved fotplager.

Herved kom hans personlige erfaringer og faglige viten til hjelp. Som soldat hadde han selv opplevd hvor ulidelig smertende såre føtter kunne være. Som drogist lyktes det ham å blande umettete fettsyrer, mineralske glidemidler og desinfiserende, eteriske oljer på en slik måte at han i 1882 kunne selge "E. Gerlach's Präservativ Cream". Hans markedsprodukt fikk en rivende omsetning. Takket være spesialkremens unike egenskaper og dens industrielle fremstillingsmåte, klarteEduard Gerlach som førstemann å produsere et fotpleiemiddel i store mengder som også var fordelaktig i pris og alltid av samme kvalitet. 

Først med dette ble fotpleie overkommelig for en større del av befolkningen og forutsetningen laget for   en generell bevissthet om fotpleie. Dette var utgangspunkt for en ny epoke innen fotpleien. Eduard Gerlach fikk uttallige internasjonale utmerkelser for sin "Präservativ Cream".

Bio Sculpture Gel

Bio Sculpture Gel® blev for første gangen introdusert på markedet i 1988. Dette negle system representerte noe helt nytt - en negle gelé som var like fleksibel som den naturlige neglen og som var oppløselig. Dessuten fantes den i flere farger, noe som også var nytt på markedet. Bio Sculpture var først med å ta frem en skulptering gelé for negle forlengning med form isteden for å bruke uttørrende lim og harde plast tupper. Bio Sculpture Gel har i flere år prøvd å videreutvikle sin produktserie og har i alle år på markedet vært et ledende system i negle bransjen. Utviklingen har vært enorm og idag finnes Bio Sculpture Gel i 30 land verden over. Bio Sculpture Gel negle system er utviklet for å gi styrke og beskyttelse til den naturlige neglen. Ingen primer eller aktivator brukes. Geleen skader ikke den naturlige neglen, den kan løses opp uten å files, dermed unngår negle teknologen å puste inn støv. Vår Gel Remover løser opp geleen fra neglen på 20 min. Bio Sculpture Gel er det eneste negle systemet som er klinisk testet av Farmovs Parexel, som er et internasjonalt godkjent forskningsinstitutt, og med et veldig bra resultat. Resultatet viser at systemet er 99% allergifritt. Parexel gav Bio Sculpture den høyeste ratingen – 5 stjerner, som et effektivt og helsevennlig negle system. Bio Sculpture Gel er en negle styrkende behandling som ikke skader den naturlige neglen. Den gjør at neglen blir sterk men fleksibel og ser naturlig ut. Hvorfor Bio Sculpture Gel? Produktet har funnets i over 20 år og er originalen innen gelé når det kommer til fleksibilitet, farger og skulptering. Bio Sculpture er et komplett negle system med produkter tilpasset kundens behov. Produktene videreutvikles og forbedres kontinuerlig. Vi strever etter å være og forbli det beste negle systemet på markedet.

EVO2 - utviklet av Bio Sculpture Gel