L

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 75 55 89 90

Epost
post@dermika.no 

Valgfri snarveimenu

w

Katarina Antic

Spesialist Hårfjerning og Microblading

20.03.201709:53 Liss Marie Jakobsen

Katarina har medisinsk utdannelse fra Universitetet i Serbia. Spesialisering i Medisinsk mikropigmentering fra Goochie Akademiet og over 8 års erfaring innen hårfjerning ved å bruke sukkerpasta og IPL.

Hun har spesialisert seg innen hårfjerning basert på gamle oppskrifter fra Midtøsten med sukkerpasta, etter egne erfaringer med kombinasjon av uønsket hårvekst og sensitiv hud. Metoden er 100 % naturlig, inneholder ingen kjemikalier, parabener, parfyme eller fargetilsetningsstoffer. Den er allergivennlig og forårsaker ingen hudirritasjon. Katarina har en helt fantastisk teknikk som ligner på massasje og oppleves nesten smertefritt.

Katarina jobber også med IPL lysbehandling (hårfjernings-laser). Det er et krav fra Statens Strålevern at lege er ansvarlig for bruken av IPL men at selve håndteringen av apparatet kan utføres av en personalet med helsefaglig bakgrunn. Dr Aleksander Dahl Olsen har et overordnet medisinsk fagansvarlig hos oss mens Katarina som er utdannet sykepleier utfører behandlingene.

Katarina har også tilegnet seg kunnskaper innenfor microblading (semi- permanent make-up). Hun korrigerer bryn ved påtegning av hårstrå som ser veldig naturtro ut. Hun trives veldig godt med den kunstneriske delen av jobben sin.

Katarina er veldig nøye og har et fantastisk behagelig vesen.