Ansiktsbehandlinger

Bestill time

Konsultasjon hos hudterapeut 400,-

Terapeutens valg 0,-

Dermapen4 microneedling 2500,-

Dr. Pen microneedling 1900,-

Kjemisk peel 1300,-

Kjemisk peel tillegg 400,-

Oxygen / diamantsliping 1300,-

Pure retinol peel 4% - 6% 2000,-

Pleiende ansiktsbehandling 1100,-

Dyprens Detox 1300,-

 • Terapeuten velger din behandling 
  Bestill denne timen hvis du er usikker på hva du bør velge. Da vil terapeuten rense huden, analysere den og velge passende behandling til din hud og dens behov. Prisen vil variere avhengig av valget av behandlingen.

 • Dermapen 4 
  Er en automatisert mikronålbehandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen 4 er basert på avansert teknologi og er best på markedet med sine 16 nåler og opptil 120 perforeringer per sekund. Les mer om Dermapen 4 her

 • Microneedling Dr. Pen 
  Dette er også en mikronålbehandling men har færre nåler og lavere hastighet og er et rimeligere alternativ til Dermapen 4. Les mer om Dr.Pen her

 • Oxygen / Diamant sliping 
  To forskjellige typer mekanisk peel, dvs. hudsliping uten bruk av syrer eller kjemiske stoffer. Du kan velge en av disse selv eller la terapeuten velge for deg.

  - Oxygensliping er en smertefri og fuktighetsgivende peelingssystem basert på naturlige komponenter: sterilt saltvann og oksygen. Forbedrer hudstrukturen, næringsopptak og oksygentilførselen. Effektivt ved behandling av linjer, rynker, eksem, pigmenteringer, porer, akne og comedomer.

  - Diamantsliping fjerner mekanisk men kontrollert døde hudceller i det øverste hudlaget. For behandling av arr, acne, solskader og rynker. Under behandlingen bruker vi dyptvirkende og effektive produkter fra PCA Skin. 

  Les mer om disse behandlingene her

 • Dyprens Detox
  Passer for deg som har komedoner (sorte prikker) og milier i huden. Behandlingen inkluderer rens, peeling, aktive produkter til å mykgjøre huden, utklemming og maske. Terapeuten kan velge å bruke høyfrekvensaparat for de som sliter med akne for ekstra desinfisering. Avsluttes med serum og krem tilpasset din hud. 

 • Pleiende ansiktsbehandling
  60 minutters ansiktsbehandling som inkluderer rens, peeling, maske og avslappende ansiktsmassasje. Avsluttes med serum og krem. Alle produktene tilpasses din hudtype og du får tips og veiledning til riktige produkter til hjemmebruk.

 • Retinol peel 4%-6%
  Behandling som gir hudfornyelse og er effektiv mot linjer, rynker, pigmenteringer og arr. Selve behandlingen er veldig avslappende og behagelig med mye massasje. Huden vil etter hvert begynne å flasse av, og kan føles sensitiv og stram. Dette er helt normalt, og vil etter hvert avta. Gir en ordentlig hudfornyelse og er en veldig effektiv behandling. Les mer om retinol behandlinger her

 • Kjemisk peel
  Ansiktsbehandling ved bruk av syrer som vi tilpasser til din huds behov. Kjemisk peeling fremmer veksten av nye sunne hudceller, og skaper en mykere, mer strålende hud. Passer for de aller fleste hudproblemer, f.eks. linjer, rynker, pigmenteringer og arr og de med høy talg produksjon eller store porer. Man kan flasse av noen dager etter behandlingen.

 • Kjemisk peel som tillegg til andre behandlinger
  Syrebasert peeling kan anvendes som forsterkning av andre ansiktsbehandlinger, for eksempel etter dyprens, oxygen- eller diamant sliping. Da blir behandlingen mer intensiv og huden kan flasse av etter et par dager.

RISIKO! 
Ved alle behandlinger på huden, føtter, negler og kropp finnes det en vis risiko for infeksjoner, blødninger, allergiske reaksjoner og lignende. 

Spør terapeuten din hva tjenesten innebærer og informer oss uoppfordret om forhold hos deg som kan gi økt fare for smitte og som kan begrunne utvidede hygienske tiltak. Dette gjelder spesielt ved nedsatt infeksjon- og immunforsvar grunnet diabetes og andre sykdomer.
Vi har etablerte faste rutiner for å hindre smitte og sykdom, men er du usikker på om du kan motta behandlingen, rådfør deg hos din lege før timen.

Vi ber kundene å unngå å ta på ansiktet (eller andre behandlingsområder) i noen timer etter behandlingen for å unngå å bringe bakterier inntil huden. Dette kan forårsake infeksjoner.

Vi anbefaler å bruke SPF i noen dager etter alle behandlinger på ansiktet, hals og décolte fordi huden kan bli mer sensitiv for UV-stråler.
Selv om det er vinter eller overskyet, trenger UVA-strålene igjennom skylaget året rundt. Mange lyskilder vi bruker innendørs gir også UV stråling.