Hårfjerning med elektrolyse

Hår kan fjernes midlertidig ved hjelp av napping, barbering, tråding, sukkerpasta eller voksing. Etter en tid vil hårene komme tilbake, og behandlingen må gjentas. Ved fjerning av hår med elektrisk strøm kan en derimot oppnå en permanent redusert hårvekst i området som behandles.

Hårfjerning med elektrisk strøm kan benyttes over hele kroppen, alle hud og hårfarger.

På Dermika Salon benytter vi oss av canadisk datastyrt Apilus utstyr fra Dectron. Vi bruker kun engangs, steriliserte nåler.

For å oppnå permanent hårfjerning må både hårpapillen og vekstcellene oppover i hårfollikkelen (helt opp til talgkjertelen) ødelegges under epilasjonsbehandlingen. Siden hår vokser i 3 forskjellige vekstfaser og vi vet aldri i hvilken fase er de single hårstrå i til enhver tid, må behandlingen gjentas. En må regne 1-1,5 år med gejntagende, regelmessige behandlinger for å oppnå tilfredstillende resulatter.
På større områder som rygg og bein er det en tidkrevende prosess og derfor kan behandlingstiden ta enda lengre tid. På disse områder anbefaler vi å vurdere diode laser behandling (egner seg kun på mørke hår) i første omgang. Da oppnår man opptil 80-90% hår reduskjon. Deretter anbefaler vi elektrolyse for å behandle gjennstående hår.

Behandlingen kan oppleves noe ubehagelig spesielt på over-leppe områder. Etter behandlingen kan hoden bli rød og litt hoven i noen timer. En kan også oppleve små mikroskopiske skorper som forsvinner etter noen få dager. Det er veldig viktig at en IKKE  spraper og peler på disse, da det kan føre til arr. Hvis behandlingen utføres i ansiktet, bruk av SPF krem på dagen er påbud i minimum 2 uker etter behandlingen.

Priser avhenger av tidsforbruk og er per behandling:

 • Elektrolyse 15 min
  Egner seg for deg som prøver elektrolyse for første gang.
  kr 400,-

 • Elektrolyse 30 min
  kr 650

 • Elektrolyse 60 min
  kr 900,-