Laserbehandling utføres av legen eller sykepleieren

Diode laser benyttes kun på mørke hår.

Priser pr behandling:

 • Overleppe / hake
  kr 1100,-

 • Bikini
  kr 2599,-

 • Brazilian
  kr 2799,-

 • Armhuler
  kr 2500,-

 • Legger
  kr 5990,-

 • Mage
  kr 2399,-

 • Rygg
  kr 4399,-

 • Ansikt - Acne
  kr 2399,-

 • Blodkar
  fra kr 1990,-

 • Hudfornyelse (photofacial)
  kr 3199,-


Hårfjerning med Diode laser
Ved bruk av diode laser for fjerning av uønsket hår, gjør varmeutviklingen at proteinet i hårsekkene ødelegges, og dermed hårets vekst. Normalt forsvinner synlig voksende hår for hver behandling. Noen vil se umiddelbare resultater, men ofte vil man ikke merke større forandringer rett etter det første behandlingen.

Prosessen kan ta ca. 10-14 dager. Dette er avhengig av hvor på kroppen hårene skal fjernes. Kliniske undersøkelser har vist at 3-6 behandlinger må til for å fjerne 90% av hårene. En må påregne noen vedlikeholdsbehandlinger i enkelte tilfeller.
Det er nødvendig å behandle i flere omganger avhengig av hårfasene. Hårene befinner seg ikke i samme fase til samme tid, men har en livssyklus fordelt på 3 faser. Det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Det er derfor ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene etter kun en behandling. Det er således individuelt hvor mange behandlinger man trenger.

Dette må du vite før du starter behandlingen.
Det er viktig å vite at dersom du er solbrun/solariumsbrun må det gå 4 uker uten sol før du starter behandlingen. Det samme gjelder etter behandlingen. Det er meget viktig for resultatet at du følger behandlers informasjon angående tidsintervall og soleksponering (sol/solarium).

Ikke bruk hårfjerningskrem, pinsett, epilering eller voks minst 2 uker før behandlingen starter. Vær forsiktig med peeling i tiden førbehandlingen. Huden skal være helt ren før behandlingen starter (ikke make-up, deodorant, parfyme). Barber behandlingsområdet før første behandling.

Behandlingen
Før behandlingen starter, blir området renset og et tynt lag med kontaktgele blir lagt på. Lyslederen blir plassert direkte på huden og en lyspuls blir aktivert. Denne pulsen varer noen millisekunder og oppleves som en ”fotoblits”. Man kan kjenne et lite stikk når pulsen blir aktivert. Lyslederen flyttes i et jevnt mønster på overflaten som blir behandlet, samtidig som en puls aktiveres med 1-2 sekunders mellomrom. Rett etter behandling vil huden bli litt rød, men dette forsvinner innen kort tid.

Det er viktig å unngå sterkt sollys og solarium de nærmeste dagene etter behandling. Bruk høy solfaktor som beskytter mot UVA og UVB stråler. Voks ikke behandlet område, benytt heller barbering. Gi beskjed til behandler om eventuelle sykdommer og/eller medisinbruk.