Rynkebehandling, fillere og blodkar

Disse medisinske behandlinger utføres av legen Dr. Alexsander Olsen eller av vår kosmetiske sykepleieren Silje Bendiksen

Rynkebehandlingen krever et reseptbelagt legemiddel som må rekvireres til deg personlig - Det må gjennomføres en konsultasjon med ansvarlig lege før første behandlingen. Dette gjøres enten i salongen vår ved personlig fremmøte eller elektronisk før du kommer for behandling. 

På grunn av det nye EU reglementet, er det ikke lengre lov å nevne reseptbelagte legemidler noen steder. Du vil få utfyllende informasjon om behandlingen ved en konsultasjon.  

Fillere

Behandlingen brukes til å gjenopprette hudens volum, slette rynker og folder i ansiktet, og gjenvinne leppenes utseende. Fillere er en form for «liquid facelifts» som gir mye av den samme effekten som ansiktsløft, men uten kirurgi. Behandlingen tar bare mellom 15 og 30 minutter, og fungerer ved å gjøre injeksjoner i huden eller leppene med svært tynne nåler.

Fillere brukes også til å tilføre huden mer fuktighet takket være hyaluronsyremolekyler som er svært like kroppen sin egen hyaluronsyre. Sammen med elastin og kollagen er hyaluronsyre viktige komponenter i hudens bindevev, og hyaluronsyren trekker til seg og binder vann, noe som bidrar til å opprettholde effekten i opptil ett år.

Det er klinisk dokumentert at serien vår lege bruker, reduserer aldringstegn og gjenfukter huden på en effektiv måte, og serien er derfor et populært valg ved behandling av linjer og rynker. Mer om fillere her

Blodkar

Har du plager med sprengte blodkar på leggene, har vi mulighet til å behandle disse med injeksjon av et stoff som får blodkarene til å trekke seg sammen og på sikt forsvinne. Dette kalles sklerosering.
Vi injiserer da inn i det aktuelle området og i løpet av noen dager vil blodårene trekke seg sammen og etterhvert forsvinne. Pris per behandling: kr 4380,-

Det er viktig at man først får en konsultasjon for å se om blodårene kan behandles, og man må planlegge litt. Man må regne med ca 3 behandlinger. Det er også viktig at man har med seg støttestrømper for å få maksimum effekt ut av behandlingen. 

Sprengte blokar i ansiktet kan behandles med laser eller IPL (intensiv pulserende lys).

RISIKO! 
Ved alle behandlinger på huden, føtter, negler og kropp finnes det en vis risiko for infeksjoner, blødninger, allergiske reaksjoner og lignende. 

Spør behandleren din hva tjenesten innebærer og informer oss uoppfordret om forhold hos deg som kan gi økt fare for smitte og som kan begrunne utvidede hygienske tiltak. Dette gjelder spesielt ved nedsatt infeksjon- og immunforsvar grunnet diabetes og andre sykdomer.
Vi har etablerte faste rutiner for å hindre smitte og sykdom, men er du usikker på om du kan motta behandlingen, rådfør deg hos din lege før timen.

Vi ber kundene å unngå å ta på ansiktet (eller andre behandlingsområder) i noen timer etter behandlingen for å unngå å bringe bakterier inntil huden. Dette kan forårsake infeksjoner.

Vi anbefaler å bruke SPF i noen dager etter alle behandlinger på kroppen, spesielt i ansiktet, hals og décolte fordi huden kan bli mer sensitiv for UV-stråler.
Selv om det er vinter eller overskyet, trenger UVA-strålene igjennom skylaget året rundt. Mange lyskilder vi bruker innendørs gir også UV stråling.