Brynstatovering

Helt ny teknikk som kalles ombré powder brows. Gir en myk pudrete look som er lysere og dusere i starten av brynet og blir mer markant mot halen.

Nyhet
Bestill time
19.03.201718:50 Aleksandra

For deg som vil ha et mer varig resultat på brynene og vil våkne opp med perfekte bryn hver dag har vi en behandling som heter Ombré Powder Brows. Dette er en form for permanent makeup, som gir et mykt "pudrete" resultat. Ett påfyll innen 6 uker er inkludert i prisen, og deretter trenger du å friske opp fargen ca. hvert 1-5 år, alt etter behov og hudtype, men årlig påfyll anbefales for finest mulig effekt.

Fargen, formen og tykkelsen velges ut fra ditt utgangspunkt, din ansiktsstruktur og ditt ønske. Du kan få en svært naturlig look eller en sterkere mer definert look. Vi kommer fram til en enighet sammen, og vi tegner opp brynene og du får godkjenne formen før vi setter i gang. Er du ikke fornøyd med formen diskuterer og justerer vi på den, helt til både du er fornøyd og terapeuten ser at det blir pent for din ansiktsstruktur.

Ikke voks/ta laser/kjemisk peel/retinol minst 2 uker før og minst 4 uker etter behandling. Om du går på medisiner du er usikker på om kan ha en innvirkning ber vi deg få dette godkjent av legen din på forhånd. Om du er gravid/ammende, har en aktiv infeksjon i huden, har åpne sår, er allergisk mot noen av ingrediensene i produktene eller i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin kan vi ikke utføre behandlingen.

RISIKO! 
Ved alle behandlinger på huden, føtter, negler og kropp finnes det en vis risiko for infeksjoner, blødninger, allergiske reaksjoner og lignende. 

Spør behandleren din hva tjenesten innebærer og informer oss uoppfordret om forhold hos deg som kan gi økt fare for smitte og som kan begrunne utvidede hygienske tiltak. Dette gjelder spesielt ved nedsatt infeksjon- og immunforsvar grunnet diabetes og andre sykdomer.
Vi har etablerte faste rutiner for å hindre smitte og sykdom, men er du usikker på om du kan motta behandlingen, rådfør deg hos din lege før timen.

Vi ber kundene å unngå å ta på behandlingsområder i noen timer etter behandlingen for å unngå å bringe bakterier inntil huden. Dette kan forårsake infeksjoner.

Vi anbefaler å bruke SPF i noen dager etter behandlingen fordi huden bli mer sensitiv for UV-stråler.
Selv om det er vinter eller overskyet trenger UVA-strålene igjennom skylaget året rundt. Mange lyskilder vi bruker innendørs gir også UV stråling.

PRISER

  • Ombrè Powder Brows
    1. Behandling kr 4900,-

Prisen inkluderer ett påfyll innen 6 uker. Om du har permanent makeup eller microblading fra før ber vi deg komme innom for en konsultasjon, eller sende oss et bilde av brynene på forhånd. Vi ønsker ikke å korrigere bryn gjort av andre om pigmentet enda er veldig sterkt i farge, da vi ikke kan garantere et bra resultat. 

  • Ombrè Powder Brows Påfyll
    kr 2900,-

Påfyllsprisen gjelder kun kunder som fikk sin første behandling hos vår terapeut Jenny. Det er som regel nødvendig å ta etterbehandling med 1-5 år mellomrom. 

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox